ac milan tröja Blues har presterat bra på transfermarknaden

ac milan tröja Blues har presterat bra på transfermarknaden i januari, och lagt till tre stora värvningar till en kostnad av cirka 58 miljoner pund, men Ross Barkley var så dålig mot Bournemouth att han blev subventionerad i den 52:a minuten.

En fruktansvärd kväll för Conte åkte försvararen Andreas Christensen av skadad med vad som såg ut som en hälsena, medan ett antal stjärnspelare underpresterade då italienarens trupp såg för trött ut för att ens göra en kamp med en bottendel.

Det goda arbete som gjordes utanför planen i januari har faktiskt inte matchats på den, med nio matcher på 28 dagar som tydligt har tagit ut sin rätt på spelarna.

Marknaden har också visat sig vara distraktion. Conte hade förberett sig för besöket av Bournemouth med Michy Batshuayi i strid om att starta framme men såg honom sedan gå med Borussia Dortmund på lån utan att Giroud hade värvats i tid för att ersätta belgaren i attacken.

Som ett resultat var Conte tvungen att ge en Billiga Fotbollskläder barn Premier League-debut till 17-årige Callum Hudson-Odoi när han såg ut att försöka vända matchen i andra halvlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *