arsenal babykläder ”Självklart vill jag bli bäst i världen, jag

arsenal babykläder ”Självklart vill jag bli bäst i världen, jag vill spela mot stora lag och mot stora stjärnor,” sa han till Canal+ Football Club Show förra veckan. ”Så tanken är att hitta ett sätt att bli bäst .”

På frågan om vad hans spel saknar som han behöver skaffa sig för att nå det målet, svarade han: ”Ärligt talat, ingenting när det gäller kvalitet, kanske bara konsekvens. Jag är inte arrogant.”

Kan han förverkliga sin dröm i Lyon? ”Nej, det är klart. Alexandre Lacazette var bäst i Lyon, men han var tvungen att gå till Arsenal för att bli ännu bättre.

Skillnaden är att Memphis inte har visat sig värdig att göra det draget, bara fått glimtar av det. Han har varit ansvarig för många gyllene ögonblick i Lyon, inklusive ett otroligt mål från halvvägslinjen mot Toulouse, ett hattrick mot Troyes, en fantastisk vinnare mot PSG på övertid och nu senast en avgörande nick i söndagens vinst mot Marseille . Men det finns många stunder av total tystnad från honom, sträckor av spel med minimalt inflytande och mycket frustration.

Konsekvens är inte heller enbart en fråga från spel till spel. Hans vilda och knepiga stil, och entusiasm för showmanship, ger oberäkneliga framträdanden som ofta ser honom vända Fotbollströjor barn med eget namn sig mellan förtumlande åskådare och lämnar dem i bestörtning i snabb följd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *