arsenal tröja barn Real Madrid har sanktionerat ett säsongslångt

arsenal tröja barn Real Madrid har sanktionerat ett säsongslångt lån för Theo Hernandez, där fransmannen knyter an till Real Sociedad.

Den 20-årige försvararen flyttade till Santiago Bernabeu sommaren 2017.

Han skrev ett sexårskontrakt med Blancos efter att ha korsat den spanska huvudstaden för att ansluta sig från Atletico.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Theo ansågs alltid vara ett tillskott med ett öga på framtiden, med massor av potential som fortfarande finns att låsa upp i hans spel.

Madrid hoppas att hans utveckling kommer att bli hjälpt av en snålhet med Sociedad, med La Liga-rivaler som är glada över att ha tagit den unge för kampanjen 2018-19.

Ett uttalande som släpptes av den baskiska klubben Fotbollskläder till barn på deras officiella hemsida lyder: ”Real Sociedad har nått en överenskommelse med Real Madrid CF för en säsongslån av Theo Hernandez.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *