barcelona tröja med eget namn ”Med Ramon Planes har vi förberett

barcelona tröja med eget namn ”Med Ramon Planes har vi förberett hur vi tycker att klubben ska vara. Vi har planen, men vi bestämmer oss inte. Den nya presidenten måste göra det.”

Barca har redan gott om talanger till sitt förfogande, med förhoppningen att den talismaniske kaptenen Messi kommer att bryta ut i livet vid något skede.

Han stod utanför oavgjort 1-1 mot Eibar i slutet av 2020, men kommer att vara tillbaka i matchen för en resa till Huesca på söndag.

Koeman sa om den kvicksilverige argentinaren: ”Messi mår bra, han har tränat den 30:e och 31:e, dagar som hans lagkamrater hade lediga dagar. Han har inte haft något mer obehag och han är ivrig.

”Messidependencia? Jag tror att den finns kvar, ja. Så har det varit i många år, han har löst många matcher. Det är därför han är bäst i världen.”

Koeman tillade Messis framtid, med 33-åringen som fortsätter att driva sitt kontrakt ner mot fri byrå: ”Leo har sagt att han inte kommer att bestämma sin framtid nu och vi måste fotbollströjor barn med tryck respektera det. Vi borde inte oroa oss.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *