barcelona tröja med eget namn Paul Pogba ”har en skuld

barcelona tröja med eget namn Paul Pogba ”har en skuld till Manchester United”, säger Paul McGrath, med en VM-vinnare som behöver bevisa att han kan lita på.

Efter att ha spelat för Frankrike på väg att säkra global ära under sommaren, har den 25-årige mittfältaren drabbats av något av en inhemsk baksmälla.

Hans form och arbetsrelation med Jose Mourinho gav en ovälkommen distraktion på Old Trafford under en svår start på kampanjen 2018-19.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Pogba har nu blivit befriad från den portugisiske chefens bojor, där United tog beslutet att börja om på nytt i dugouten, men han måste fortfarande övertyga sina kritiker om att han kan bli en elitspelare i Premier League.

Den tidigare Red Devils-försvararen McGrath sa fotbollströjor barn med tryck till Irish Independent: ”Jag gillar inte att gå rakt ut på en pojke som fortfarande faktiskt är en ung fotbollsspelare – men Paul Pogba har nu en skuld till Manchester United.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *