Billiga Fotbollskläder Barn Vilken karriär Xabi Alonso

Billiga Fotbollskläder Barn Vilken karriär Xabi Alonso har haft. Efter att ha börjat som en blivande central mittfältare i Real Sociedads ungdomsupplägg tog den spanske maestro steget upp till första laget 2000 och kom till Liverpool fyra år senare. Fem ärofyllda år på Merseyside, under vilken tid han blev en klubblegend, gav en historisk Champions League-titel, UEFA Super Cup och FA-cupen 2006.

Tillsammans med Steven Gerrard hjälpte Alonso till att skapa ett av de mest fruktade mittfältspartnerskapen i Premier League – fan, europeisk fotboll – historia. Sedan, 2009, slutförde 35-åringen en drömflytt till Real Madrid och vann La Liga och Champions League för andra gången, innan han gick till Bayern München 2014. Och det har varit mycket av samma sak sedan dess, med Alonsos kreativitet och lugn i hjärtat av mittfältet som hjälpte bayern att dominera tysk fotboll. Ja, efter att ha vunnit inhemska och europeiska titlar med både Real och Bayern, den enda trofén som saknas i hans stora samling är Premier League. Åh, och det är det lilla med att vinna två EM (2008 och 2012) och VM 2010 med Spanien.

Enkelt uttryckt kommer Alonso för alltid att bli en stor fotbollsspelare. Men slutet är nära för Sociedad-examinerade. Arton år sedan han gjorde sin seniordebut 1999, har Alonso bekräftat att han kommer att gå i pension från professionell fotboll i slutet av säsongen. Hans avgång tillkännagavs av olika källor redan i januari men först nu har Alonso själv kommenterat beslutet, trots det faktum Bayern var villiga att förlänga sitt nuvarande avtal. Som du kan förvänta dig har Alonsos tillkännagivande en klass skriven över det hela. I tweeten nedan, tillsammans med en svartvit bild på sig själv, använde spanjoren sju perfekta ord för att bekräfta sitt beslut: ”Levde” det. Älskade det. Farväl vackert spel.” Får det inte bara en tår i ögat? När Gerrard gick i pension förra sommaren betyder Alonsos beslut att sluta att fotbollen har förlorat ännu en legend. Vid 35 års ålder känner Alonso uppenbarligen att han har uppnått allt han kunnat i fotboll. Många kommer att hävda att han fortfarande har några år kvar i sig, men det är bättre att barcelona fotbollströja barn gå ut på ett högt hellre än att stå utanför hans välkomnande – om det var kl. allt möjligt. Tack för minnena, Xabi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *