billiga fotbollskläder När Arsenal beslutade sig för att inte sälja Alexis

billiga fotbollskläder När Arsenal beslutade sig för att inte sälja Alexis Sanchez på Deadline Day, gjorde de det med en stor risk. Manchester City lade ett bud på 60 miljoner pund på chilenaren trots att han var inne på det sista året av sitt kontrakt. Gunners hade tillbringat sommaren med att varna han var inte till salu, men de verkade äntligen redo att grotta, under förutsättning att de tecknade Monacos Thomas Lemar som ersättare.

När deras jakt på yttern hade fallit igenom stod det klart att Sanchez skulle behöva stanna i norra London mot sin vilja. Att behålla sin bästa spelare bör ses som ett stort plus, även om det vore bättre om han faktiskt ville vara där. Det största dilemmat för klubben var förstås att väga upp om man skulle förlora honom för ingenting i juni 2018, eller tjäna pengar på honom och uthärda att se honom spela för en Premier League-rival. Det problemet har inte helt försvunnit, eftersom januari transferfönstret kommer att vara över oss innan vi vet ordet av det. The Telegraph rapporterar att Arsenal-spelare nu förstår att Sanchez kommer att säljas under det nya året. Man tror att beslutet faktiskt har mötts med lättnad, eftersom så länge 28-åringen är på Emirates kommer spekulationer att omge hans framtid. Arsenal vinner

Daily Mail föreslog nyligen att City hade för avsikt att lägga bara 20 miljoner pund på bordet – vilket är helt rimligt med tanke på det avancerade läget för hans kontrakt – så Arsenal har i princip bara kastat bort 40 miljoner pund för att få fyra månader till på honom. På den ljusa sidan kommer de då att ha hela transferfönstret i januari på sig att återinvestera pengarna i en annan anfallsspelare. Borde Arsenal messi tröja barn ha sålt Sanchez i sommar? Säg din mening i kommentarerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *