Billiga Fotbollströjor Barn Eden Hazard gjorde inte mycket

Billiga Fotbollströjor Barn Eden Hazard gjorde inte mycket för att spekulera över en flytt till Real Madrid på torsdag, även om framåt tycktes utesluta ett mellansäsongsdrag. 27-åringen, som har talat om sitt dagliga besvär över sin framtid, talade vid en mediekonferens om landslagstjänst med Belgien, som sändes på Sky Sports News. Det lades till Hazard att vinna Ballon d’Or – som världens bästa spelare – han måste spela i Spanien.

Det är därför jag vill gå, kanske, ”sa Hazard, som log. Frågade om det här steget skulle kunna ske i januari, sa Hazard:

Nej.” Hazard har varit i glittrande form den här säsongen och blev frågad om ihållande rykten om en övergång till Real efter förra söndagens seger i Southampton. Hazard, vars Chelsea-kontrakt löper fram till juni 2020, sa:

Real Madrid är den bästa klubben i världen. Det är min dröm sedan jag var liten.

Ibland vaknar jag upp på morgonen och tror att jag vill åka. Ibland tror jag att jag vill stanna. Det är ett svårt beslut. Det är min framtid. ”Den belgiska playmakern saknar för närvarande inte självförtroende och frågade på torsdag om han var världens bästa spelare i form, hans svar var entydigt.

Ja, sa han.

Teamet hjälper mig också mycket. Jag kan verkligen förbättra. Vi kan alltid förbättra oss i fotboll. Vi kan göra fler mål, fler assist. ”Hazard har gjort sju Premier League-mål i åtta startar, plus en sensationell strejk i Carabao Cups tredje omgångsvinst i Liverpool, för att göra en bra start på livet under Blues-tränaren Maurizio Sarri. gick med i Chelsea i juni 2012 från Lille. Hans nuvarande kontrakt, undertecknat i februari 2015, löper till slutet av nästa säsong. Hazard erkänner att detta nästa kontrakt är avgörande, så han tar sig tid att överväga om han ska stanna kvar hos Chelsea eller gå vidare. Han var starkt kopplad till en övergång till Bernabeu efter att ha hjälpt Belgien till tredjeplatsen vid världscupen, men ingen växling realiserades. Rapporter från Spanien tidigare i veckan föreslog att Real skulle försöka prisa Hazard från Chelsea i januari,

Ett av de många potentiella hindren för affären skulle real madrid kläder barn vara om Antonio Conte flyttade till Real som huvudtränare. Julen Lopeteguis position är enligt uppgift prekär och Conte har länkats som en potentiell efterträdare. Hazard antydde att han ibland var frustrerad med italienaren förra säsongen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *