billiga fotbollströjor Englands VM-resa 2018 är över efter slutspelet mot Belgien

billiga fotbollströjor Englands VM-resa 2018 är över efter slutspelet mot Belgien på lördag. Semifinalnederlaget mot Kroatien kommer att leva länge i minnet för alla England-fans av fel skäl, men supportrar kan vara stolta över att sådana ett ungt lag nådde tävlingens längsta etapp sedan 1990. Efter sammanstötningen med Roberto Martinezs män kommer Southgates uppmärksamhet omedelbart att byta till kvalificering för nästa stora turnering – EM 2020.

Kvalificeringen börjar faktiskt inte förrän i mars 2019, under tiden kommer England att delta i den inledande UEFA Nations LeagueDe har placerats i en grupp med Spanien och Kroatien och möter dem både hemma och borta mellan september och november 2018. har även vänskapsmatcher mot Schweiz och USA före årets slut, så det finns gott om tid för blod i nya spelare för Southgate. Det är oklart om Southgate kommer att försöka avveckla några av de äldre spelarna i truppen, inklusive Gary Cahill. , Ashley Young och Jamie Vardy, men efter att ha varit landets manager under 21 år i tre år har han ett tydligt öga för en begåvad ungdom. i den nationella truppen när kvalet uppstår.

Ryan Sessegnon är den spelare som potentiellt kan utnyttja Young och Danny Rose från vänsterbacken i Southgates system. Fulham-tonåringen tände upp mästerskapet förra säsongen när Cottagers fick uppflyttning till Premier League via slutspelet, och trots att han avslutade säsongen med 15 mål från en framåtläge, började Sessegnon sin karriär som vänsterback. Manchester Fton-tonåring Phil Foden – adynamisk mittfältare med ett starkt öga för en passning – fångar också Southgates blick. Pep Guardiola gav honom sin klubb debuterade förra säsongen och lade till en FIFA-utmärkelsen World Ball Golden Ball under 17 år i sitt kabinett, som säkert kommer att växa under de närmaste åren om han får speltid i City.

Två attackerande spelare som Southgate också tittar på är Jadon Sancho och Evertons Ademola Lookman. Sancho lämnade den blå halvan av Manchester förra säsongen för Bundesliga och gjorde sitt spännande genombrott i Dortmund-laget i slutet av kampanjen, mål och två assist i en 4-0-seger mot Bayer Leverkusen.

Lookman gjorde också sin handel i den tyska toppdivisionen förra säsongen och gjorde fem gånger i 11 matcher för Red Bull Leipzig, och har återvänt till Goodison Park efter att ha speltid real madrid tröja barn och ett genombrott i det nationella första laguppsättningen. väljer att ta sin grupp kommer 8 september mot Luis Enriques Spaniens sida, framtiden ser tydligt ljus ut för England.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *