billiga fotbollströjor FC Barcelona rapporteras i avancerade

billiga fotbollströjor FC Barcelona rapporteras i avancerade samtal om att värva en av sina tidigare stjärnor i transferfönstret i januari.

Läs: Messi skickar känslomässigt meddelande till Aguero efter pensioneringen

De katalanska giganterna har redan värvat Dani Alves inför transferfönstret i januari på en fri transfer, men när Sergio Aguero går i pension, vill tränaren Xavi Hernandez stärka attacken.

Den spanska publikationen Sport har avslöjat att klubben är i förhandsförhandlingar om att värva Inter Milan-forwarden Alexis Sanchez på lån för resten av säsongen.

Sanchez har bara gjort 10 matcher i Serie A för Inter den här säsongen och är angelägen om att få ordinarie minuter efter att ha halkat ner i hackordningen under Simone Inzaghi.

Rapporten tillägger att affären är lika sannolikt att Luuk de Jong rör sig åt andra hållet, men bara om Inter också kan komma fram till en affär med Sevilla som är De Jongs moderklubb.

De Jong kom till The Catalan outfit från Sevilla på Deadline Day i manchester united kläder barn det senaste transferfönstret men har bara gjort ett mål på åtta matcher den här säsongen.

Här är de 10 spelarna som har kopplats till en flytt till Barcelona!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *