billiga fotbollströjor med tryck Fotbollen har genomgått några betydande

billiga fotbollströjor med tryck Fotbollen har genomgått några betydande förändringar under de senaste åren, med introduktionen av mållinjeteknologi i Premier League och nyligen testade videoassistentdomare vid U20-VM. Det är välkomnande att veta att, oavsett sportens enorma globala popularitet, fotbollens högsta styrande organ letar ständigt efter sätt att förbättra det ”vackra spelet”. Naturligtvis är sporten inte på något sätt perfekt. Dykning är fortfarande ett problem över hela världens fotboll, så även tidsslöseri, trakasserier av domaren och, allvarligast, rasistiska övergrepp.

De är bara några av de frågor som FIFA och International Football Association Board (IFAB) ständigt letar efter att bekämpa. Mållinjeteknikens framgångar i Premier League har lett till att mästerskapet introducerar den för den kommande säsongen. Och det verkar bara vara en tidsfråga innan VARs introduceras i spelet. Trots fotbollsfansens klagomål över ett antal problem i spelet verkar det aldrig som att något någonsin kommer att göras åt det. Men i ett nytt strategidokument från IFAB, med titeln ”Spela rättvist!”, siktar de på att ta itu med några av fotbollens största frågor. Fotboll överväger en enorm regeländring. Per The Telegraph överväger IFAB sensationellt möjligheten att minska fotbollsmatcherna till 60 minuter , med klockan stoppad när bollen går ur spel. Det är den största av ett antal stora omvälvningar som sportens regelskapare överväger för att göra fotbollen mer attraktiv och rättvis.” Många människor är mycket frustrerade över att en typisk 90-minuters match har mindre än 60 minuters effektiv (faktisk) speltid (EPT), dvs när bollen är i spel”, meddelade IFAB i deras Fair Play! dokumentera.

”Strategien föreslår åtgärder för att minska tidsslöseri och ”påskynda” spelet.” Sådana planer kommer inte att genomföras inom kort, medan några av deras andra förslag – angående tidsslöseri – inte skulle kräva några lagändringar för sporten och skulle kunna implementeras omedelbart.Respekt och speltid på agendan Bland de andra målen med IFAB är att förbättra spelarbeteende och öka respekten och speltiden. För närvarande i Ryssland, vid årets Confederations Cup, testar FIFA för närvarande tanken på att endast kaptener ska tillåtas att prata med domaren, i ett försök att undvika att domare blir mobbad av spelare. En spelare som får passa till sig själv på hörnor, frisparkar och målsparkar övervägs också, samtidigt som tanken på att kunna ta den senare tiden bollen är i rörelse övervägs också.

Tanken på att förbjuda mål från uppföljningen till en straff under ronaldo tröja barn normal tid och att domare bara blåser för halvtid eller heltid när bollen har gått ur spel är också andra möjligheter. VAR:ar verkar vara den mest troliga utvecklingen inom fotbollen som snart skulle kunna antas, men trots att idrottens styrande organ inte har gjort andra förslag officiella, är det uppfriskande nyheter för fotbollen. Men att minska matcherna till 60 minuter är ett förslag som inte faller väl in hos fotbollssupportrar över hela världen – definitivt med tanke på fotbollens pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *