Brasilien är inställd på att namnge sin nya Billiga Fotbollskläder Barn chef idag

Brasilien är inställd på att namnge sin nya Billiga Fotbollskläder Barn chef idag med den tidigare chefen Dunga som förväntas bli tillfälle att få ett annat tillfälle i det heta stolen.

Guardian tror att den brasilianska fotbollsförbundet utser Luiz Felipe Scolaris ersättare idag och respekterad sydamerikansk journalist Rupert Fryer tror att det kommer att vara klockan 15:00 BST.

CBF har avböjt att kommentera vem som kommer att få jobbet, men rapporter i Brasilien och i hela Europa är insisterande på att det kommer att bli Dunga, kaptenen till det vinnande laget 1994 i Brasilien.

Dungas senaste chefspell slutade dåligt då han avbröts av Internactional i oktober 2013.

Han njöt av en varierad framgång i sin tidigare stavning med ansvar för Brasiliens landslag, men han vann 2007 Copa América och 2009 FIFA Confederations Cup.

Dunga övervakade en dålig 2010 VM kampanj som slutade med Ronaldo tröja Brasilien att förlora 2-1 i kvartfinalen till Holland och han blev sedan lindrad av sina uppgifter efter den turneringen.

VM-vinnaren mottog stora mängder kritik under sin första stavning med ansvar för landslaget och hans förväntat möte idag kommer sannolikt att mötas med mer kritik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *