CR7 söker nya fotbollströja mbappe utmaningar efter att Real Madrid

Tuttosport och AS hävdar att Juventus och agent Jorge Mendes lägger grunden för en chock överför Cristiano Ronaldo till Turin.

Den outlandish ryktet stänker över forsidan av söndagens papper.

Deras teori är att agent Mendes arbetade med Joao Cancelo-affären, avslutade den här veckan från Valencia för 40 miljoner euro och avslutade en 11-årig fejd med Juve-hierarkin.

Med sin rapport nu slätad över och CR7 söker nya fotbollströja mbappe utmaningar efter att Real Madrid vann Champions League tre år i runda, skulle den gamla damen vara ett intressant äventyr för Ballon d’Or.

Efter sju på varandra följande Serie A-titlar måste Bianconeri fokusera på att avsluta sin 23-åriga Champions League-torka.

Deras huvudmål i sommar har varit Lazio mittfältare Sergej Milinkovic-Savic, men Cristiano Ronaldo skulle representera en transformativ siffra för deras globala status.

Om Lazio vill ha minst 120 miljoner euro för serbiska, kan Juve dybala tröja barn istället försöka spruta ut på en fullformad levande legend.

Tuttosport är det värt att notera, inte den mest tillförlitliga källan till överföringsnyheter och tenderar att gå överbord, speciellt på Juve rykten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *