De fullbackarna är för närvarande Billiga Ozil tröjor Antonio Valencia och Ashley Young

Romelu Lukaku konsoliderade sin position överst i belgiska s all-time scoring diagram med en spärr i sin VM-uppvärmningsvinst över Costa Rica på måndagskvällen.

Manchester United-anfallaren nådde sitt 35: a och 36: e internationella mål med klinisk närvaro-ansträngningar för att flytta sig längre fram än 30 målpar Bernard Voorhoof och Paul Van Himst.

Jose Mourinho kommer att ha varit glad över det sätt som Lukaku Billiga Fotbollskläder Barn slog på när framåtriktarens imponerande rörelse i lådan gav honom två relativt enkla finish.

Självklart måste bollarna i honom vara på pengarna – och de var – först och främst från Napoli-frontmanen Dries Mertens, vars tänkade kors från högerkanten var knäckt hemma vid fjärrkontrollen av Uniteds No.9.

Efter pausen var West Broms Nacer Chadli leverantör, eftersom hans leverans från samma flank var kulpunkten förbi Champions League-vinnande målvakt Keylor Navas och in i översta hörnet av Red Rom.

Lukaku noterade en spänn för Belgien mot Costa Rica
Hur Lukaku skulle älska att ha den kvaliteten på tjänsten på Old Trafford.

United spelar inte med out-of-the-wing i Mourinhos föredragna 4-3-3-system, så onus är på Uniteds fullbacks för att ge kors för Lukaku.

De fullbackarna är för närvarande Billiga Ozil tröjor Antonio Valencia och Ashley Young, den förstnämnda som endast lyckades med en enda hjälp i 39 utseende under säsongens gång.

Däremot, Young, kanske inte så adept defensivt som Valencia, noterade sju.

Valencia slutprodukt har lämnat mycket att önska i några årstider nu och hans frekventa misslyckande med att leverera en bra boll i lådan är ett problem som Jose Mourinho måste försöka rätta till i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *