det andra villkoret var en fotbollströja mbappe försiktighetsbetalning

UEFA: s ”omöjliga” förutsättningar för Milanos Financial Fair Play-avtal innehöll enligt uppgift en omedelbar deposition på 150 miljoner euro för att täcka framtida skulder.

FFP-kommissionen kommer att träffas i morgon för att avgöra om Rossoneri ska begära ett frivilligt avtal, men det förväntas att de kommer att avslå förslaget.

VD Marco Fassone, som lämnade en 150-sidig affärsplan, verkade bekräfta så mycket när han meddelade i morse att vissa UEFA-förfrågningar var ”omöjliga”.

Enligt webbplatsen Calcio e Finanza var det första villkoret att ett avtal gjordes för att refinansiera lånet från Elliott Management som finansierade förvärvet av klubben.

Hedgefonden lånade Yonghong Li och klubben sammanlagt € 300m – € 180m för övertagandet, € 73m för kortbetalning och € 50m till klubben – som måste återbetalas i oktober eller Elliott kan ta kontroll över klubben .

Detta tillstånd rapporterades också av Gazzetta dello Sport och Corriere della Sera.

Samtidigt som förhandlingar pågår för att refinansiera, med Fassone att de hoppas kunna slutföra en affär i april, kommer det inte att ske i tid för att möta FFP.

Webbplatsen panorama.it rapporterar att det andra villkoret var en fotbollströja mbappe försiktighetsbetalning på 150 miljoner euro av Li för att täcka framtida förluster.

Ägaren kunde emellertid inte garantera att det skulle ske i tid, vilket pressade utskottet mot ingen omröstning, men inget officiellt beslut har fattats.

Finansiella webbplatsen Il Sole 24 Ore rapporterar att UEFA i stort sett inte vill ge ett godkännande till en ägare om vilka de har betydande reservationer.

Detta skulle vara det första frivilliga avtalet som skulle införas, och som sådant kommer att ses som något av ett testfall.

Om det skulle gå fel skulle det spegla dåligt på UEFA och FFP, och organisationens president Aleksandar Ceferin har medgett att han är ”orolig” av det nya ägandet.

Uefa möjliggör ett frivilligt avtal om en klubb ”har varit föremål för en betydande förändring av ägande och / eller kontroll inom 12 månader före ansökningsfristen”.

Det finns dock flera förutsättningar att få ett sådant avtal.

Den första är att varje sökande måste ”lämna en långsiktig affärsplan som består av en balansräkning, ett resultaträkning och ett kassaflödesanalys som måste grundas på rimliga och konservativa antaganden, i form som meddelas av UEFA-förvaltningen , inklusive framtida jämnvikt upp till rapportperioden T + 4 ”.

Milano lämnade inledningsvis en plan som innehöll en stor omsättningstillväxt i Kina, men den drogs tillbaka, troligen på grund av att prognoserna inte var ”rimliga och konservativa”.

För det andra måste en klubb ”visa sin förmåga att fortsätta som dybala tröja barn löpande verksamhet tills åtminstone slutet av den period som omfattas av det frivilliga avtalet”.

Om dessa rapporter är korrekta framstår det som att Milano kan ha fallit fel i det tredje villkoret, vilket kräver att ägarna ska garantera finansiering, med lagen om ”detta oåterkalleliga åtagande måste bevisas genom ett rättsligt bindande avtal mellan licenstagaren och aktiekapitalen ”.

De juridiskt bindande avtalen kan vara i form av betalning till ett spärrkonto, en garanti från ett annat bolag i den juridiska koncernstrukturen eller någon annan form av garanti som ”UEFA Club Financial Control Body undersökningskammaren anser vara tillfredsställande”.

Det slutliga villkoret är att en klubb måste ”visa sin förmåga att uppfylla de mål och skyldigheter som överenskommits med UEFA Club Financial Control Body undersökningskammaren”.

Det är helt ned till UEFA Club Financial Control Body undersökningskammaren för att bestämma huruvida man ska bevilja ett frivilligt avtal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *