fotbollsdräkt barn Cristiano Ronaldo är namnet på varje fotbollsfans

fotbollsdräkt barn Cristiano Ronaldo är namnet på varje fotbollsfans läppar efter sitt chockröda kort när han spelade för Juventus mot Valencia i Champions League på onsdagskväll. Femfaldig Ballon d’Or-vinnare, som gjorde sina två första tävlingsmål för Juve mot Sassuolo förra helgen, skickades av den tyska domaren Felix Brych efter en off-the-ball incident med Jeison Murillo. Ronaldo vädjade sin oskuld, även om repriser visade att han hade dragit i håret på sin colombianska motståndare.

Den portugisiska superstjärnan, rasande och förvirrad över Brychs beslut, lämnade Mestalla-banan i tårar. Han var tydligt övertygad om att hans handlingar inte var värda ett rakt rött kort. Ronaldo kommer nu Juves nästa Champions League-match mot Young Boys och kan uteslutas av båda matcherna mot Manchester United beroende på UEFAs granskning av händelsen. Beslutet att straffa Ronaldo med rött kort har delat åsikt. Medan vissa människor kan se varför Brych skickade 33-åringen bort, andra känner att det var extremt tufft.

Utvisningen av @Cristiano är beklaglig, ”twittrade Hernandez innan han tillade:

SKAMLIG”.

Den 20-årige, som för närvarande är utlånad hos Real Sociedad, gjorde sina känslor kristallklara. Han tror helt klart att beslutet att avvisa Ronaldo var skamligt. Se händelsen här … Hernandez kommer säkert att finnas i Ronaldos goda böcker. nu, inte bara för denna tweet utan också för kommentarer som han gjorde under helgen. När han frågades vem som är den bästa spelaren i världen, citerades den franska under 20-landskampen av Goal för att säga: ”Messi? För mig, även om han har lämnade Real Madrid, jag tror att det bästa är Cristiano Ronaldo. ”

Ronaldo kommer att be att hans senaste röda kort inte påverkar ronaldo fotbollströja hans chanser att vinna en rekordstark sjätte Ballon d’Or-utmärkelsen senare i år. Han är fortfarande 1/2 favorit bland bookmakarna, även om hans tidigare Madrid-lagkamrat Luka Modric är nu nära bakom honom på 2/1.

Kommer Cristiano Ronaldo fortfarande att vinna Ballon d’Or 2018? Tala om det nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *