fotbollsdräkt Fantastisk kapten vars värde har funnits för alla att se

fotbollsdräkt Fantastisk kapten vars värde har funnits för alla att se. ”Yaya Toure (4,7 procent – 35 röster) (Gått 2010 från Barcelona, ​​£ 24 miljoner) En stark och kraftfull målskytt mittfältare, Toure var drivkraften för mycket av de tidiga framgångarna. av Sheikh Mansour-eran. Hans häftiga stil plågade motståndare och dominerande föreställningar toppades ofta med viktiga mål. Ibland verkade han ha stort underhåll och hans stadskarriär peter ut något innan han lämnade i slutet av förra säsongen – en avgång följt upp med några kontroversiella kommentarer om nuvarande chef Pep Guardiola – men hans plats bland Citys stora är inte tveksam.

Fram till hans löjliga kommentarer på sommaren är jag säker på att Yaya till och med kunde ha toppat listan eller komma på nummer två. Hans status med supportrar har minskat lite, vilket är synd, för om man tittar på hans fotbollsförmåga är det otvivelaktigt. ”Kevin De Bruyne (3,9 procent – 29 röster) (Gick med 2015 från Wolfsburg, 55 miljoner pund) Den lysande belgiska spelmakaren tillhör den nyare våg av spelare som har drivit City till ännu högre höjder. De Bruyne spenderades av Chelsea tidigare i sin karriär och har utvecklats till en komplett spelare sedan han återvände till Premier League och han var enastående i förra säsongens titelframgång.

27-åringen verkar ha allt i sitt skåp för att säkerställa att attackerna är banbrytande. Trådarna passerar få spelare som ens kan se, slutar sällan springa och kan avsluta kraftfullt. Med åldern på hans sida borde det finnas mycket mer att komma.

Kevin är en del av den nya rasen, säger Parker.

Du kan inte klandra hans förmåga och om du tar den här neymar tröja enkäten om ytterligare 10 år kan folk säga att han är högst upp på listan. ”Andra: Pablo Zabaleta 13 röster Carlos Tevez 10 röster; Fernandinho, Mario Balotelli, Edin Dzeko 2 röster vardera; Joe Hart, Nigel de Jong, Raheem Sterling, Ederson 1 röst vardera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *