fotbollsdräkter barn Chelsea ser ut att slå sitt klubböverföringsrekord

fotbollsdräkter barn Chelsea ser ut att slå sitt klubböverföringsrekord före torsdagens deadline. Den belgiska målvakten Thibaut Courtois har gått AWOL från träning i sitt försök att tvinga igenom en övergång från Chelsea till Real Madrid. Och det verkar KepaArrizabalaga kommer att undertecknas som hans ersättare.

Man United måste verkligen knyta honom till ett nytt kontrakt – det måste säkert vara Jose Mourinhos nummer 1. De Geas kontrakt löper ut 2019 och han kommer att kunna lämna Old Trafford på en gratis transfer nästa sommar. Man United, hans drömflyttning till Real Madrid verkar vara avstängd på grund av Courtois. De Gea gick till VM med Kepa och berömde tidigare sin unga spanska lagkamrat. ”Kepa är fortfarande mycket ung,” sa De Gea i november 2017, som per ESPN. ”Han har en lång karriär framför sig. Men hans huvud är på rätt plats. hans drömflyttning till Real Madrid verkar vara avstängd på grund av Courtois. De Gea gick till VM med Kepa och berömde tidigare sin unga spanska lagkamrat. ”Kepa är fortfarande väldigt ung,” sa De Gea i november 2017, enligt ESPN. ”Han har en lång karriär framför sig. Men hans huvud är på rätt plats. hans drömflyttning till Real Madrid verkar vara avstängd på grund av Courtois. De Gea gick till VM med Kepa och berömde tidigare sin unga spanska lagkamrat. ”Kepa är fortfarande mycket ung,” sa De Gea i november 2017, enligt ESPN. ”Han har en lång karriär framför sig. Men hans huvud är på rätt plats.

”När du tränar med honom inser du att han har messi kläder barn en mycket hög nivå. Han är en stor målvakt. Han måste fortsätta tävla på den här nivån och växa spel efter match.” Man United-stopparen varnade också Kepa om att spela utomlands kan göra livet svårare med landslaget. ”Alla spelare som jag som lämnar Spanien, vi följs inte lika mycket som de som spelar hemma och folk glömmer lite om oss,” tillade De Gea. ”Det är därför vi försök att vara där och gör saker att prata om. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *