fotbollsdräkter barn Cristiano Ronaldos 2021 kan ses på två sätt

fotbollsdräkter barn Cristiano Ronaldos 2021 kan ses på två sätt: å ena sidan har det varit ett fast år för 34-åringen då han blev den första spelaren i historien som vann Premier League, La Liga och Serie A kronor i sin Och han tillförde till och med ytterligare bränsle till GOAT-debatten (störst genom tiderna) genom att vinna sin andra trofé för Portugal med några heroiska utställningar i UEFA Nations League i sommar.

Året var dock inte utan besvikelse och Ronaldo misslyckades med att leverera Champions League-titeln för Juventus som han så önskade efter att ha flyttat till Italien, och det faktum att hans målskytt faktiskt har drabbats av att hitta nätet färre gånger i Serie A än Krzysztof Piatek, Duvan Zapata och Fabio Quagliarella förra säsongen. 50 bästa Champions League i årtiondet De tio mest intjänade idrottarna i årtiondet Ronaldo vs Messi: Vinnaren i årtiondet Ronaldo’s 2019 i recension Och tyvärr för den stolta portugisiska har den trenden fortsatt 2019/20-kampanjen när han befinner sig sju strejker bakom Ciro Immobile i loppet om Golden Boot. Är det då dags att vi inser att Ronaldo äntligen är på väg ner? Nu är det den perfekta chansen att svara på den frågan med Juventus-mannen som spelade sin sista match 2019. För både klubb och land har Ronaldo hittat nätet vid 39 tillfällen under kalenderåret.

Oroande målsättningstrend Medan de flesta anfallare skulle vara otroligt stolta över det talet, bleknar det jämfört med de 50 som hans eviga rival Lionel Messi har lyckats – och när han står i kontrast till sin egen rekord, markerade Marca faktiskt ett oroande faktum på Juldagen, som visar att Ronaldo faktiskt har varit på en mål-nedgång i sex år på studsen. Kolla in statistiken nedan: 2013: 69 mål2014: 61 mål2015: 57 mål2016: 55 mål2017: 53 mål2018: 49 mål2019: 39 målOch. Det kanske mest oroande faktumet är att medan Ronaldo har varit stadigt platå i allmänhet markerar hans 39-tal för 39 strejker den största nedgången från hela era. Det säger sig självt att hans antal fortfarande är övermänskliga och vi ringer inte på allvar år. där han satte över 50 mål någon form av katastrof, men trenden är där för alla att se. Och det är särskilt fördömande när man tänker på att Messi bara har ”avböjt” med ett enda mål 2019 och har gjort något som Ronaldo inte har gjort sedan 2013: förbättrad jämfört med föregående år.

GIVEMESPORT: s Kobe TongEven en av de största fotbollsspelarna – och idrottare, för den delen – i historien kan inte undkomma faderns tid. Vi talar om en man som har gjort allt för att få ålder att framstå som ett nummer, men ett sådant fokus på fysikalitet skapar tillit så mycket som framgång. Även om Ronaldo är mer än bara en idrottsman i världsklass, räcker det med att extra 1% av den fysiska förmågan räcker för att få bort några mål varje år.

Visst, det finns fortfarande blinkningar av atletisk briljans psg tröja som hans huvud på Sampdoria, men han har inte det inom sig att surra runt planen på 100 km / h som han gjorde på Real Madrid längre, men om vi tar något från denna nedåtgående trend av Ronaldo, låt det vara så att vi ska värdesätta den här otroliga fotbollsspelaren och komma ihåg att han inte kommer att finnas kvar för evigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *