Fotbollskläder barn Premier League sa i ett uttalande

Fotbollskläder barn Premier League sa i ett uttalande: ”Efter en förfrågan från Arsenal FC träffades Premier Leagues styrelse idag och gick tyvärr med på att skjuta upp klubbens bortamatch mot Tottenham Hotspur, som ska spelas klockan 16:30 söndagen den 16 januari.

”Med Arsenal som har färre än det erforderliga antalet spelare tillgängliga för matchen (13 utespelare och en målvakt), accepterade styrelsen klubbens ansökan.

”Beslutet är ett resultat av en kombination av covid-19, befintliga och nyliga skador. De har också spelare i internationell tjänst vid Africa Cup of Nations. Alla klubbar kan ansöka om uppskov om covid-19-infektioner är en faktor i deras begäran.”

Arteta gav lite bort när han tillfrågades om ett eventuellt uppskjutande på fredagen.

Arsenal-chefen erkände dock att han var orolig över möjligheten att förlora fler spelare.

”Jag vet inte, det är svårt att säga det med total ärlighet utan att bedöma våra spelare. Men det som idag är mycket osannolikt, imorgon kommer sannolikt att hända”, sa en trevande Arteta på fredagen.

”Det har gått åt andra hållet för oss när vi var redo att spela en match och två gånger har det skjutits upp. Det är efter att det andra laget hade problem – så det kan gå åt båda hållen. Men vår avsikt är alltid att spela.”

Gary Neville är missnöjd när Tottenham vs Arsenal skjuts upp
Men med bara ett Covid-fall bland deras parti är Gary Neville långt ifrån imponerad på Arsenals begäran.

”Jag tror ärligt talat att alla lag, inte bara i?Premier League? utan EFL nu måste fås att spela sina matcher,”? Gary Neville sa innan?Brightons match mot?Crystal Palace.

”[Folarin] Balogun är borta på lån, [Ainsley] Maitland-Niles har gått på lån, [Granit] Xhaka har ett rött kort – det är inte någon annans fel.

”Vi kan inte ställa in matcher. Om det enbart berodde på Covid och extraordinära omständigheter där det fanns 10 eller 15 spelare ute [skulle det vara acceptabelt].

”Men vi pratar nu om lag under de senaste veckorna där det inte råder någon tvekan om att de har ställt in matcher oavsett om de tror att de har den bästa truppen eller det bästa laget att vinna en match.”

Samtidigt, i ett separat nummer, finns det oro över Pierre-Emerick Aubameyang ronaldo kläder barn efter en chockhälsofarlighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *