fotbollskläder barn ronaldo Raul Lopez och Cesar Montes

fotbollskläder barn ronaldo Raul Lopez och Cesar Montes ansluter till Mexikos landslagsläger efter att Elias Hernandez och Erick Gutierrez tvingats bort på grund av skador.

Hernandez och Gutierrez åkte båda till Mexico City på söndagen för att genomgå utvärdering från El Tris medicinska personal, men laget fann att stötarna var för allvarliga för att de skulle kunna delta mot Panama eller Costa Rica i detta internationella fönster.

El Tri 80/1 för VM ära

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Hernandez, en Leon-anfallare, tog vägen från sin klubbs 2-1-förlust mot Santos Laguna på lördagen med en vänsterknäskada, medan Pachuca-mittfältaren Gutierrez har en stukad fotled som hindrade honom från att resa för att möta Tijuana.

Ändringarna är inte likadana omkopplare. Medan Lopez har spelat en mer avancerad roll på kanten med El Tri, är hans typiska position med Pachucais på högerbacken. Montes ger barn fotbollskläder djup på mittbacken, med tränaren Juan Carlos Osorio som känner sig bekväm med sina nuvarande alternativ på mittfältet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *