fotbollskläder för barn Grattis till Fernando Torres

fotbollskläder för barn Grattis till Fernando Torres, som nu har gjort 300 karriärmål. Den spanska anfallaren, som meddelade att han snart kommer att gå av från fotboll efter en glittrande 18-årig karriär, slog två gånger för Sagan Tosu i en 4-2-seger mot Shimzu S -Pulse. Hans första mål kom i den 16: e minuten, medan hans andra var en hög nickning som nettades fyra minuter senare.

Överraskande var det Torres första två mål för J1 League-säsongen. 35-åringen hade inte lyckats göra mål i sina tidigare 11 framträdanden, vilket förmodligen förklarar varför han bestämde sig för att kalla sin karriär. Torres tillkännager sin pensionering Torres utser Gerrard som bästa lagkamrat Torres målpoäng på sitt högsta Han kommer att bli lättad över att han äntligen är borta från kampanjen och det är fantastiskt hur mycket självförtroende en spelare kan få från att bryta sin anka. I samma match producerade Torres en djärv strejk från halvvägs – det var förmodligen en Sagan Tosu kick-off vid den tiden – och hittade baksidan av nätet.

Det skulle ha gått ner som ett av de största målen – om inte * det * största målet – i hans karriär. Men tyvärr avvisades det av domaren, som inte tittade på den tiden. Torres såg Shimzu S-Pulse målvakt Yohei Nishibe från sin linje, koncentrerade sig inte, så bestämde sig för att ta chansen. Det var en fantastisk ansträngning. vad synd det inte räknade med. Torres har nu gjort sex mål för sina nuvarande arbetsgivare, från 33 framträdanden, vilket visar att hans beslut att gå i pension är förmodligen ett smart. På sin topp var han utan tvekan den bästa nio på planeten Han gjorde 91 mål i 244 matcher under sin första besvärjelse med sin älskade Atletico Madrid innan han slog det mot Liverpool och nådde 81 mål i 142 matcher. Även om han floppade mot Chelsea lyckades Torres fortfarande göra ronaldo kläder 45 mål i 172 matcher på Stamford Bridge.

Han gjorde också 38 mål för Spanien. Fernando, du kommer att missas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *