fotbollskläder till barn David de Geas situation i Manchester United

fotbollskläder till barn David de Geas situation i Manchester United är en stor oro för tillfället. Den spanska målvakten har bara åtta månader kvar av sitt nuvarande kontrakt och tiden går snabbt ut för båda parter att förlänga sin vistelse. Man trodde att De Gea var öppen för undertecknade en förlängning men Jose Mourinho medgav vid sin presskonferens tidigare i veckan att han inte var säker på att han skulle skriva ett nytt avtal.

”Jag är inte säker, men jag är inte heller orolig,” sa han till Sky Sports, enligt Manchester Evening News. ”Jag kan inte hitta ordet på engelska, men låt oss se vad som händer.” Endast klubben, David och hans folk kan svara på det. ”Min kommentar är bara att alla vet hur bra han är, hur viktig han är för Manchester United och om klubben vill vara bättre än den är och inte värre, det skulle självklart vara mycket viktigt att behålla David. ”De Gea har varit på klubben sedan 2011 men United kan tvingas underteckna en ersättare på sommaren. Så med sin framtid i tvivel har en fråga ställts av BT Sport: Är De Gea utbytbar? Nästa Permanent Man Utd Manager – Antonio Conte (5/1) *

Paul Ince och Harry Redknapp förklarade båda att de trodde att han kunde bytas ut. Ince sa: ”Ja, någon kan bytas ut. [Peter] Schmeichel var. Någon som kan bytas ut.” Och Harry Redknapp tillade: ”Ja, han är utbytbar. ”Keeper, men jag är säker på att det finns andra” djurhållare runt om i världen. Steve Sidwell argumenterade: ”Han har varit den mest konsekventa United-spelaren under de senaste sju åren, han har vunnit fyra årets spelare för dem. Han kommer att vara mycket svår att ersätta. ”Så, vad tycker Rio Ferdinand? Förenta legenden såg debatten och han gjorde snabbt sina känslor kända på Twitter. Och det är rättvist att säga att han vill att De Gea ska stanna. Han twittrade:” Nej … Nej …. & Ingen chans! Bästa djurhållare i världen! ”Jo, det är det då. Det råder ingen tvekan om att United kommer att ha svårt att ersätta den spanska målvakten. De Gea har under tiden hävdat att han är fokuserad på att vinna spel för United och inte några andra ämnen. ”Det som är viktigt är att laget och vi alla är fokuserade på vad vi behöver fokusera på, vilket är att vinna spel, snarare än kontrakt eller andra ämnen som kan vara en distraktion,” sa han per Sky Sports. ”Det som är viktigt är att fokusera ”Vi har en viktig match mot Everton och vi har några stora matcher barcelona tröja barn under de kommande månaderna. Jag tror att det är det som är viktigt, snarare än att tänka på något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *