fotbollskläder till barn En Manchester United-legend har uttryckt

fotbollskläder till barn En Manchester United-legend har uttryckt farorna med att bli påverkad av spelarnas rapporterade åsikter angående klubbens nästa chefsutnämning.

”Fernandes kan bli ett problem för Man Utd”

Gary Neville har varnat klubbens styrelse för att utse Mauricio Pochettino till Ralf Rangnicks efterträdare enbart för att ett antal av United-truppen enligt uppgift föredrar argentinaren framför andra kandidater för rollen.

Den förre Englands försvarare svarade på påståenden om att majoriteten av truppen skulle vilja att den nuvarande Paris Saint-Germain-chefen skulle bli nästa permanenta tränare i Old Traffords dugout.

Neville, som talade på The Gary Neville Podcast, sa att styrelsen borde anställa vem de tror kommer att avsluta sidans nio år långa väntan på en Premier League-titel och inte vem spelarna vill ha.

”De kommer uppenbarligen att utse en ny manager under sommaren,” sa den tvåfaldige vinnaren av UEFA Champions League.

”Jag gillar inte rapporter om spelare som vill ha den här managern eller den där managern, håll dig utanför det.

”Du är inte i en position att kunna välja vem nästa chef är. Skaffa bara dina egna jobb rätt och se till att ni är tillsammans och gör din del rätt.

”Om Mauricio Pochettino är styrelsens val borde de utse honom, men de borde inte utse honom bara för att spelarna tycker att [de borde].

”Jag skulle hata att tänka på att de för en sekund lyssnar på spelarna i omklädningsrummet.”

United är just nu mitt i en säsong att glömma eftersom de har slagits ut ur FA-cupen och EFL-cupen och ligger 23 poäng från rivalerna från Manchester City.

Den enda cuptävlingen de är kvar i är UEFA Champions League, ronaldo tröja barn där de ställs mot Atletico Madrid i åttondelsfinal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *