fotbollskläder till barn Real Madrid var favoriter på väg

fotbollskläder till barn Real Madrid var favoriter på väg till sin spanska supercuptävling mot Barcelona, ​​men sättet på vilket Los Blancos demonterade Copa del Rey-vinnarna över två sträckor var fantastiskt. Real åkte till Camp Nou på söndagen och vann med 3-1. Sedan på onsdagskvällen tog de sig fram till en bekväm 2-0-seger och gjorde det sammanlagda resultatet 5-1.

Och det är värt att påpeka att Cristiano Ronaldo spelade i mindre än 30 minuter under hela tävlingen. Mål i första halvlek från Marco Asensio och Karim Benzema förseglade ytterligare en bit silver för Real-tränaren Zinedine Zidane. Fransmannen har nu vunnit sju troféer i under 20 månader som tränare för Reals a-lag. Han var en otrolig spelare och han har visat sig vara en briljant taktiker också. När det gäller Barcelona är det för tidigt att trycka på panikknappen men den spanska cupen har visat att de ligger en bit efter Real Madrid just nu.

Det är absolut nödvändigt att de spenderar de 222 miljoner euro de fick från att sälja Neymar till Paris Saint-Germain, och på spelare mycket, mycket bättre än Paulinho. Lionel Messi är fortfarande en enastående spelare men han kan inte göra allt på egen hand. Att se Andre Gomes och Ivan Rakitic i går kväll fick dig att förstå hur mycket Messi måste sakna Xavi och Andres Iniesta i sina bästa år. Messi-Ramos-incident Argentiniarens frustration kom fram under en incident med Real-kaptenen Sergio Ramos i andra halvlek.Barça vann en fri -spark men Ramos vägrade ge Messi bollen, istället kastade han den över hans huvud. Messi fortsatte sedan att stirra ner Ramos och slängde några förolämpningar mot spanjoren. Vad Messi sa till Ramos Enligt Marca sa Messi till Ramos: ”La concha de tu madre”, messi tröja vilket översätts som ”Din mammas c***. ”Fans på Twitter trodde att Messi sa exakt samma sak till Real-försvararen. Du vet att något inte står rätt till när Leo Messi är upprörd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *