fotbollströja med namn barn Det är fortfarande oklart

fotbollströja med namn barn Det är fortfarande oklart vilken avgift Manchester City är redo att betala för Harrison, men det kommer inte nödvändigtvis att kosta mer än de 7 miljoner dollar som erbjuds av Stoke City. Man City kan ladda överföringen med en betydande försäljningsklausul, vilket skulle ge NYCFC en del av eventuell framtida försäljning av Harrison, som med största sannolikhet skulle flyttas i sommar.

Om försäljningen och lånet slutförs, skulle Harrison ha sin chans att öka sitt sommartransfervärde med ett bra lopp på Middlesbrough, som för närvarande ligger på åttonde plats i League Championship, fyra poäng från uppflyttningsslutspelet.

MLS har inte gjort några betydande ändringar i sina riktlinjer angående interaktioner mellan MLS-lag och systerklubbar (Manchester City-NYCFC, New York Red Bulls-RB Leipzig, Montreal Impact-Bologna), även om det har skett en tydlig ökning av aktiviteten inom dessa partnerskap .

I fallet med en övergång som Harrisons hotande flytt till fotbollströja haaland Manchester City, hindrar MLS-reglerna Man City från att grovt överbetala Harrison för att öka NYCFC:s MLS-kassor. Systerklubbar måste betala vad som anses vara marknadsvärde för överföringar från sina MLS-anslutna partners.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *