fotbollströja med tryck barn Transferförvärvet på $2 miljoner av Mathias Jorgensen

fotbollströja med tryck barn Transferförvärvet på $2 miljoner av Mathias Jorgensen var vinterns största värvning för Red Bulls, och den 18-årige danske forwarden förväntas bidra under år ett.

”Vi känner att han som anfallare har några dynamiska verktyg som vi känner kan hjälpa oss direkt,” sa Red Bulls sportchef DenisHamlett. ”Hans förmåga att sträcka försvaret, han har några smarta rörelser framtill och han är en lagspelare och hans vilja att spela för laget tror vi kommer att passa oss bra.”

Hemodlade spelare som värvar Omir Fernandez är en ung spelare att hålla koll på. Den skickliga yttern spelade i Wake Forest i två säsonger och borde utmana om speltid som rookie efter att ha imponerat på försäsongen.

Den tidigare mittfältaren Marcus Epps i Philadelphia förvärvades i vinter och kommer också att utmana i minuter på kanterna, med hans snabbhet som ger Red Bulls ett annat alternativ på kanten.

Red Bulls lade till lite välbehövligt vänsterbacksdjup genom att plocka upp Amro Tarek från Orlando City. juventus tröja ronaldo barn Den egyptiske försvararen gjorde 19 starter för Lions 2019 och erbjuder lite djup bakom bästa XI vänsterback Kemar Lawrence.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *