Fotbollströjor barn med eget namn Jose Mourinho tror att Manchester

Fotbollströjor barn med eget namn Jose Mourinho tror att Manchester United-försvarare Eric Bailly och Marcos Rojo förtjänade ”särskilt omnämnande” för sina prestationer i segern mot Chelsea.

Paret startade sitt femte efterföljande United-spel tillsammans i mittförsvaret och imponerade imponerande den niggiga Diego Costa när United producerade möjligen sin finaste prestation i kampanjen.

Mourinho har varit tvungen att förlita sig på Bailly och Rojo efter att Chris Smalling och Phil Jones drog igen för skada än förra månaden och förundrade sig över mitthalvornas hållbarhet.

”Jag tror att alla gjorde vad de var tvungna att göra”, sa Mourinho till Sky Sports. ”Alla kämpade riktigt hårt. Bailly och Rojo, jag tycker att de förtjänar ett särskilt omnämnande för att de har spelat i absolut varje spel, oavbrutet, sedan Chris Smalling och Phil Jones skadades.

”Men jag är verkligen nöjd med laget och resultaten, manchester united barnkläder för Manchester City och Liverpool-resultaten på lördag lämnade oss i positionen att vi måste vinna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *