Fotbollströjor barn med eget namn Om det fanns en tränare

Fotbollströjor barn med eget namn Om det fanns en tränare som faktiskt kunde ha välkomnat landskampsuppehållet så är det Arsene Wenger. Efter back-to-back-förluster mot slutet av augusti och en relativt nedslående brist på handling på deadline-dagen, har Arsenal-chefen befunnit sig under intensiv press – inte för första gången. Bara månader efter att han bestämde sig för att skriva på ett nytt tvåårskontrakt i klubben vill många supportrar redan att Wenger ska falla på hans svärd och kliva åt sidan efter tre Premier League-matcher.

Det har varit karaktären av förlusterna mot Liverpool och Stoke som har skadat fansen så mycket. Två uppvisningar där spelarna visade en uppenbar brist på kamp, ​​beslutsamhet och motivation påminde om för många liknande prestationer från Gunners under de senaste åren. Men de internationella matcherna har åtminstone tagit en del av värmen från Wenger och hans underpresterande spelare, för nu.Arsenal står inför en tuff månad framför sig, med matcher mot Bournemouth, Chelsea och FC Köln precis runt hörnet. Och i ett desperat försök att undvika att deras säsong spiralerar ytterligare utom kontroll planerar Wenger ”showdown”-samtal med hela truppen när de kommer tillbaka från internationell tjänst, enligt The Sun. Rapporten hävdar att fransmannen vill sätta sig ner och rensa luften med alla sina seniora spelare,

Sanchez föredragna byte till Manchester City kollapsade förra veckan och man tror att chilenaren fortfarande är ivrig att lämna Emirates för att spela i Champions League och tävla på högsta nivå. Men att få tillbaka 28-åringen ombord är inte Det är den enda utmaningen Wenger står inför under dessa ”samtal”. Arsenaltränaren måste förbättra moralen och lagandan i truppen för att ha någon chans att ta sig ur sitt nuvarande hjulspår. Först när Gunners tar emot Bournemouth nästa helg vet vi hur Dessa uppgörelsesamtal har varit effektiva. Ett annat bra dåligt resultat på hemmaplan kommer utan tvekan att sätta Wenger under mer press än någonsin tidigare under hans 21-åriga period i real madrid barnkläder norra London.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *