Fotbollströjor Barn Så länge har Eden Hazard ansetts vara

Fotbollströjor Barn Så länge har Eden Hazard ansetts vara den bästa spelaren i Premier League, men den belgiska kronan har hotats den här säsongen. Förre Chelsea-lagkamraten Kevin De Bruyne har varit inget mindre än sensationell för Manchester City under sin tredje mandatperiod i klubben och Nu tror många att han är överst. Under 15 ligamatcher den här säsongen har De Bruyne gjort fyra mål och hjälpt ytterligare åtta att skjuta sin lag till toppen av tabellen.

När det gäller Hazard har 26-åringen ett mål till men bara två assist på 12 matcher. Till och med han erkände förra månaden att han inte längre är topphund. Kevin är definitivt den bästa spelaren i Premier League för tillfället, säger Hazard. ”City är det bästa Premier League-laget och Kevin är en viktig spelare i [Pep] Guardiolas system.” Det är lätt att spela med Kevin eftersom vi är bra spelare.” En sak som alla fotbollsfans kan hålla med om är att De Bruyne och Hazard är de två bästa spelarna i Premier League, inte bara i nuvarande form utan i allmänhet. Frank Lampard tycker verkligen det, men när han på tisdagskvällen fick frågan om Hazard är bäst i England, gav han ett ganska bisarrt svar.

I videon nedan klockan 5:15 läste BT Sports programledare följande fråga till Lampard från ett fan: ”Är Eden Hazard den bästa spelaren i England just nu?” Lampard svarade först med att säga att De Bruyne är bättre i nuvarande form, men han kastade sedan in ett överraskande namn i ringen: Raheem Sterling. Enligt Chelsea-legenden är Sterling där uppe med De Bruyne och Hazard, som båda är världsklassspelare, som bäst i Premier League. Just då. ”Jag skulle inte riktigt gå så långt för att säga det ännu eftersom han verkligen lyser upp de senaste matcherna för mig och han är mot sitt bästa,” sa Lampard. ”Men när man tittar på säsongen och hur Kevin De Bruyne har spelat i Manchester City från start och med tanke på var de är och hur långt framme de är i ligan.” Han har varit så avgörande för dem. Raheem Sterling måste ha ett skrik för att ha gjort så viktiga mål.” Sterling har varit fantastisk för City den här säsongen, manchester united kläder barn men att säga att han är lika bra som De Bruyne och Hazard är minst sagt en sträcka, som dessa svar antyder. KOM PÅ FRANK. ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *