Genua och Sassuolo var det alltid prata om juventus tröja ronaldo Inter

Sime Vrsaljko talar om ”ansträngningen” han satte in för att komma till Inter, men har inte talat med landsmannen Luka Modric.

Fullbacken har gått med i Nerazzurri från Atletico Madrid, och hans lagkamrat i Kroatien är också ett mål.

”Det var mitt val att komma hit”, sa Vrsaljko vid sin presentation.

”Det var en ansträngning från min sida och klubben. Det var rätt beslut, vi har laget att kämpa till slutet.

”När jag spelade på Genua och Sassuolo var det alltid prata om juventus tröja ronaldo Inter. Sedan åkte jag till Spanien, men jag ville komma tillbaka till Italien eftersom det verkligen känns som hem för mig.

”När det gäller Luka är han en vän till mig och jag respekterar honom verkligen, så jag har aldrig frågat honom om privata saker. Han bestämmer vad han vill, det är inte rätt för mig att prata om det. ”

Vrsaljko blev då frågad om Beneamata kan vinna Scudetto den här säsongen.

”Jag tror det, vi har erfarna spelare och unga spelare som ronaldo fotbollströja kan slåss för sin plats. Vi kan få ett resultat, men vi behöver lycka också. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *