Guardiola kommer att vilja avsluta sin smalaste fotbollskläder set barn

Vinstlös i sex, ur cupen och i händerna på deras hårdaste rivaler – Citys kris fortsätter etc etc etc.

Förutom att det inte var historien om natten.

Beviljat, Pep Guardiola kommer att vilja avsluta sin smalaste fotbollskläder set barn rad som manager så snart som möjligt och om han avslutar säsongen utan bestick kommer detta att ses som en betydande missad möjlighet.

Men om lagbladet klargjorde vilket lag som ville ha det här mer, spelade Uniteds flitiga första 45 minuter i Citys händer och såg till att det var mycket jämnare än pengar skulle föreslå att det borde ha varit.

Aleix Garcia pratar och tittar på delen. Den tidigare Villareal-ungen ser bara född ut för att spela i ett Guardiola-lag.

Laddning av videoVideo inte tillgängligKlicka för att spelaTappa för att spela Videon kommer att starta i 8CancelPlay nu
Han blev inte bländad när han blev frågad om att spela mot United så snart oavgjort gjordes och han såg verkligen inte ut sin plats i en match med världens dyraste spelare i oppositionens mittfält.

Med förmågan att spela i ”fri åtta” -rollen eller sitta längre bakåt kommer det juventus matchtröja ronaldo säkert att finnas fler möjligheter för spanjoren att lysa; på grundval av denna prestanda borde han inte behöva vänta länge på sin nästa chans.

Pablo Maffeo förtjänar också ett omnämnande för en karaktäristisk föreställning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *