haaland tröja intersport Mohun Bagan och östra

haaland tröja intersport Mohun Bagan och östra Bengalen har de ekonomiska resurserna för att gå in i Indian Super League (ISL) men valde att inte göra det efter att ha utvecklat tvivel om ligans format och struktur, sa topptjänstemän i de två klubbarna i Kolkata på måndagen.

Efter att Federation Cup avslutades i maj förra året för att signalera slutet på den inhemska säsongen, skedde en hel del utvecklingar med avseende på de tre stora i I-League – Bengaluru FC, East Bengal & Mohun Bagan – som gick med i en förnyad Indian Super League. Faktum är att East Bengal och Bengaluru FC också hämtade budhandlingarna för nya lag.

Men medan Bengaluru FC gick vidare med sitt bud och gick in i ISL som en ny franchise, valde östra Bengalen och Mohun Bagan att inte göra det med rapporter om att de två Kolkata-jättarna inte ville betala en enorm inträdesavgift för att spela i IMG- Reliance ägd liga.

Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma haaland tröja barn PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Atletico de Kolkata signerar Debjit Majumder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *