Jag hade gjort messi tröja barn det värre

Walter Zenga efterlyser ”en uppmärksam Crotone” mot Juventus eftersom ”de gör tre mål mot alla nyligen”.

Squali välkomnar Serie A-ledarna till Stadio Ezio Scida imorgonkväll, med båda sidor som behöver tre poäng.

”Det kommer att bli ett svårt spel mot ett lag som gör tre mål mot alla på senare tid och är i bra form,” berättade Zenga i sin pre-match presskonferens.

”Det kommer att ta en uppmärksam Crotone. Vår spelfilosofi dybala tröja barn förändras inte, vi har vår identitet och vi behåller det mot nästan alla motståndare.

”Alla motståndare förtjänar det yttersta fokuset, alla spel är svåra och alla tränare är bra. [Max] Allegri och jag har känt varandra för en livstid, vi spelade tillsammans i Padova.

”Vad han gjort under de senaste åren har varit extraordinärt. Juventus vinster har inte kommit av en slump, men för att de har en seriös klubb som planerar och en stadion som de äger.

”De har en kvalitetskamp och en coach som matchar, han ger dem alla möjligheter att uttrycka sig för det maximala.

”Efter Madrid kan något lag kollapsa psykologiskt, men de har lagt alla kontroverser bakom dem.

”Jag utmanar någon, i [Gianluigi] Buffons ställe att hålla sig lugn. Jag hade gjort messi tröja barn det värre! Jag lever saker som han, med stor passion, och du kan reagera på fel sätt.

”Vem som helst kan döma från utsidan.”

Zenga understrykte då hur viktigt det var att få en poäng.

”En poäng gör alltid en skillnad, Spal fick en poäng mot Inter, Fiorentina och Juve och de bygger frälsning med tegelsten.

”Vi har fler poäng än i det här läget förra säsongen men situationen är mer komplicerad, vi kommer att göra vår match och försöka få en viktig tegel för frälsning.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *