juventus babykläder Dynamon reagerade dåligt på att släppa

juventus babykläder Dynamon reagerade dåligt på att släppa och blev fångad med för många män på uppfältet bara tre minuter senare. Valencia hittade Vargas med bara en man i sin närhet och colombianen satte in ett bälte utanför boxen.

?? ?GOOOL! @julian_quiones3, minutos después de poner el pase para el primer gol de @TigresOficial, anota este tremendo golazo que pone al equipo visitante con dos goles de ventaja | #SCCL2019 #HOUvTIG pic.twitter.com/bpArzBUXEz

— Scotiabank Concacaf Champions League (@TheChampions) 6 mars 2019
MLS-laget kommer att beklaga de möjligheter det missade. Det hade en uppsjö av chanser före slutet av den första halvleken och utnyttjade en del bollinnehav som inget av lagen verkade önska under de första 40 minuterna. Varje lag spelar bra på kontringarna och även om tisdagen inte var något undantag fanns det få stora chanser i paus för båda sidor.

Nu kommer Cabrera att frestas att rikta uppmärksamheten mot MLS-säsongen, där inte lika många misstag bestraffas och även ett nederlag bara är en gupp på vägen under en säsong på 34 matcher. Med förbättringar och lite tur kan Dynamo komma tillbaka i den här turneringen nästa säsong och återigen fotbollströja barn med namn arbeta för att få ihop ett perfekt spel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *