Juventus förväntas kvalificera sig till Coppa Italia-finalen i 4 år i följd

Nyligen Juventus i den borta striden besegrade Atalanta, vilket ger laget chansen att uppnå målet att kvalificera sig till Coppa Italia-finalen i fyra på varandra följande årstider. Ännu viktigare, Juventus första gången i Coppa Italia historia bort för att vinna Atalanta fortsatte spelet obevekliga posten till 14, och återigen lät motståndarna misslyckas med att göra mål. Fotbollströjor barn anhängare hoppas att laget kan ha en bra prestation.

Juventus kan vinna spelet i Atleti Azzurri d ’Italia, som har flera betydelser. Först och främst Juventus första gången i Coppa Italia historia bort för att vinna Atalanta. Juventus före Atleti Azzurri d ’Italia har 8 gånger, men uppnådde bara 5 plat 3 nederlag. För det andra slog Juventus Atalanta för första gången efter 5 matcher och lät inte hans motståndare göra mål. Du vet, de föregående 3 gånger mot Atalanta, Juventus har förlorat 2 mål, för Juventus har alltid varit känd för att försvara, det är klart oacceptabelt. Självklart finns det många Juventus fotbollströja barn fans som fortsätter att fokusera på lagets utveckling.

I motsats till ett så svårt schema är Juventus ganska självsäker, anledningen är utmärkt försvar. Efter att ha förlorat 22 mål i 18 matcher, förlorade Juventus endast 1 mål i nästan 14 matcher. En anledning till att Juventus kan återfå stabiliteten i försvaret är att Allegri Massimiliano justerar mönstret från 4231 till typ 433. Laget kunde återfå balans, Mehdi Benatia, Wojciech Szczesny gradvis in i Juventus laget, spelar en stor roll är en annan orsak. Mer spännande information kan klicka på länken för att följa vår hemsida. Samtidigt tillhandahåller vi också Fotbollströja barn eget tryck att köpa online-tjänster. Stödja global snabb leverans. Vi ger dig bara det bästa valet, vilket gör dig nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *