juventus tröja dybala Phil Jones tror att Manchester United

juventus tröja dybala Phil Jones tror att Manchester United ”går i rätt riktning” trots vad klubbens många kritiker skulle vilja föreslå.

Trots att de säkrade en tvåa i Premier League och tog sig igenom till FA-cupfinalen, har de röda djävlarna återigen stått inför anklagelser om att ha floppat 2017-18.

Mer förväntas av en sida som haft inhemsk dominans så länge under Sir Alex Ferguson, med frågor som ställs om ett förmodat defensivt fotbollsmärke som saknar ambition.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Jones är van vid belackarna vid det här laget, efter att ha tillbringat sju år på Old Trafford, och tror att det finns tecken på uppmuntran för United på väg framåt.

Han sa till ESPN FC inför ett Wembley-dejt med Chelsea på lördagen: ”Framgång för Manchester United är att vinna Premier League, lägga till ytterligare en trofé och ha ännu en bra cuprun är en annan.

”Jag tror att det förmodligen skulle vara tillfredsställande Fotbollströja barn eget tryck för Manchester United att sluta tvåa och vinna FA-cupen, men vi vill alltid vinna mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *