juventus tröja med namn Robbie Fowler kommer aldrig att

juventus tröja med namn Robbie Fowler kommer aldrig att glömma första gången han besökte Melwood.

”Jag var 10 år gammal”, säger han till Goal. ”Vi brukade komma på tisdagar och torsdagar för att träna. Jag fick två bussar, nr 26 och nr 12, och jag skulle släppas av på Melwood Drive.

”Det var strålkastarna för mig. Jag skulle se dem och hjärtat skulle börja rusa lite snabbare, vet du?”

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Jamie Carragher minns också sitt första besök.

”Jag spelade femman mellan de berömda brädorna”, säger han och syftar på ”svettlådan” som den store Bill Shankly tog in på 1960-talet. Dessa brädor, som så många av spelarna som spelade mellan dem, skulle bli en del av Liverpools folklore.

Fowler och Carragher gjorde det verkligen, och nu går dessa två Anfield-legender ihop för att säkerställa att Melwood, de rödas träningsplats i nästan 70 år, kommer att förbli en Fotbollströja barn integrerad del av stadens fotbollsgemenskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *