köpa fotbollströjor Enligt The Telegraph känner

köpa fotbollströjor Enligt The Telegraph känner 36-åringen att några av hans kollegor på Red Devils inte är beredda att göra det arbete som krävs för att förbättra lagets situation.

Ronaldo återvände till United i augusti efter att ha varit i Real Madrid och Juventus, men hans hemkomst har varit långt ifrån en saga.

Uniteds dåliga prestationer under de senaste två månaderna har resulterat i Ole Gunnar Solskjaers uppsägning, med frustration som verkar växa i omklädningsrummet under den tiden.

Fem förluster under de senaste sju Premier League-matcherna kostade i slutändan norrmannen hans jobb i Manchester, trots att 48-åringen enligt uppgift kallade till ett möte i torsdags för att ta upp några viktiga frågor.

Solskjaers försök att vända på saker och ting verkade misslyckas, med Ronaldo bland en liten grupp seniorer som siktade på att inspirera till förändring inom truppen mitt i lagets fruktansvärda form.

Den portugisiske forwarden är känd för att vara en serievinnare och hans namn har blivit synonymt med hårt arbete och lust, karaktärsdrag som han till synes är orolig att inte alla hans lagkamrater delar.

Det påstås också att Uruguay-landslaget Edinson Cavani fotbollströja barn ronaldo är en annan erfaren veteran som har lett diskussioner när de röda djävlarna försöker få saker på rätt spår igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *