liknande situation som den billiga fotbollströjor här etappen förra säsongen men denna gång

Manchester United befinner sig i en liknande situation som den billiga fotbollströjor här etappen förra säsongen men denna gång är deras förmögenheter lite mer gynnsamma eftersom de kämpar för att få en toppfyra igen.

För ett år sedan tävlade United med City för att avsluta fjärde men Liverpool hade nått Europa League-finalen i Basel där de skulle möta Sevilla.

I ett försök att ge klubbarna ett extra incitament att vinna Europa League, har Uefa beslutat att tilldela vinnarna en Champions League-kvalificeringsplats för följande kampanj och Jurgen Klopps sida skulle ha varit värd för europeisk fotboll om de slog Sevilla. Istället blev de slagna 3-1.

Så skulle en United Europa League-framgång innebära scupper Citys chanser till Champions League-fotboll juventus ronaldo tröja om de hamnade på fjärde plats? Och behöver de en play-off?

Hade Leicester toppat sin anmärkningsvärda Premier League-triumf förra säsongen och vunnit Champions League, skulle Citys plats i tävlingen nästa termin ha varit i allvarlig fara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *