liverpool tröja Paul Scholes har uttryckt sin tro att Paul

liverpool tröja Paul Scholes har uttryckt sin tro att Paul Pogba kommer att skriva på ett nytt kontrakt nu när Manchester United har ett lag som kan vinna troféer.

Pogba har bara 11 månader kvar på sitt nuvarande avtal, och det har föreslagits att de röda djävlarna skulle kunna tjäna pengar på VM-vinnaren innan transferfönstret stänger.

Real Madrid och Paris Saint-Germain har båda varit starkt kopplade till Pogba, medan en potentiell återkomst till Juventus också har diskuterats, men Scholes är övertygad om att han kommer att välja att förlänga sin vistelse på Old Trafford.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Vad har sagts?
Pogba gjorde en fantastisk uppvisning i Uniteds 5-1-rutter mot Leeds under den inledande helgen av den nya säsongen, med Scholes av åsikten att Ole Gunnar Solskjaer billiga fotbollskläder nu har tillräckligt med styrka i djupet till sitt förfogande för att få ett slut på en fyraårig trofétorka .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *