manchester city tröja barn ”Om jag hade varit avbytare

manchester city tröja barn ”Om jag hade varit avbytare, som förra säsongen, skulle jag ha gått och valt pengarna.

”Vi vägde för- och nackdelar, min fru läste vittnesmål från människor som bor där, och du om smogen och det verkar inte som en hälsosam atmosfär. Så jag bestämde mig för att tacka nej, och jag kan säga att det är svårt att vägra ett sådant belopp. Mina barn och till och med mina barnbarn skulle inte ha behövt oroa sig för sin framtid.

”Vi hör spelare säga att de skriver på för äventyret, men ingen tror på dem.”

29-åringen erkände att han var driven av pengar.

”Mertens har mer kvalitet än Higuain”

På frågan om ett stort kontrakt är viktigt för honom manchester city tröja svarade han: ”Självklart, även om det låter lite mycket. Vi ser galna mängder som går runt. Men det är bara verkligheten.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *