manchester city tröja med eget namn Paris Saint-Germains

manchester city tröja med eget namn Paris Saint-Germains huvudtränare Unai Emery har bekräftat att hans sida försöker bekräfta ett avtal för att värva Wendel.

Den 20-årige Fluminense-mannen anses vara en av de lysaste talangerna som spelar i den brasilianska toppklassen för närvarande och har lockat ett antal europeiska topplag att följa honom.

PSG 7/1 för att slå Celtic med 4-0

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
PSG verkar dock leda jakten när de försöker stärka sin grupp brasilianare, som inkluderar Thiago Silva, Marquinhos, Dani Alves och världens dyraste spelare, Neymar.

”Det är något klubben jobbar på”, bekräftade fotbollskläder barn Emery på presskonferensen före matchen innan PSG:s Champions League-möte med Celtic på onsdagen. ”Jag har pratat med sportchefen Antero Henrique om det, men det är för framtiden och jag är fokuserad på nuet.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *