manchester city tröja med eget namn Roberto Martinez har

manchester city tröja med eget namn Roberto Martinez har bekräftat att Kevin De Bruyne och Eden Hazard sannolikt kommer att missa Belgiens kvartsfinalmatch med Italien.

Hazard och De Bruyne haltade båda ur Belgiens 1-0-seger mot Portugal i åttondelsfinalen i EM, vilket gjorde att Martinez svettades på sin kondition inför nästa etapp.

Red Devils-bossen har nu avslöjat att ingen av männen har ådragit sig någon allvarlig skada, men han är pessimistisk om deras chanser att återvända till matchen med Italien på fredag.

Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Vad har sagts?
”Den första informationen som vi har från medicinsk personal är positiv för båda, de kommer att stanna kvar i truppen och de har inga strukturella skador”, sa Martinez under sin senaste presskonferens.

”Men vi går mot tiden och det är väldigt svårt att se dem helt i form. Så vi måste ta det dag för dag för att försöka få dem i form.

”Vi var alla lite oroliga innan vi fick nyheterna från fotbollskläder barn skanningarna och det var en lättnad för alla att vi nu kan arbeta med att försöka få dem i form igen.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *