manchester city tröja ¡° men jag tycker om att arbeta med

manchester city tröja ¡° men jag tycker om att arbeta med mina spelare och mina spelare vinner fortfarande många spel. Att vinna på ett visst sätt är det som hjälper dig att vinna titlarna och vi tror att vi kan spela på det sättet. vi får se i slutet. ¡±

Guardiola tar sig an sin gamla rival Jose Mourinho när City beger sig till Tottenham i Premier League på söndag.

Mourinho återvände till engelsk fotboll i november efter att ha efterträtt Mauricio Pochettino och Guardiola säger att han kan se effekterna av båda tränarna i Tottenhams spel.

”De är ganska olika men det finns likheter. Deras lag är båda ganska aggressiva, ¡± tillade Guardiola.

”Jag såg Tottenham i Southampton och de levde. De släppte in ett mål i sista minuten men jag såg ett lag som är där.

”Varje tränare har olika idéer, båda är otroliga managers. Mauricio Pochettino var där fem eller sex år medan Mourinho har varit där bara månader, så alla managers behöver fotbollströja med eget tryck tid för att få våra lag att spela som vi vill.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *