Manchester United Anställd gemensam begäran om en höjning

Den här vintern Alexis Sanchez var Manchester United som togs till den gamla Trafford Stadium, Alexis Sanchez, Manchester, bara betalat en Henrik Mkhitaryans pris, men Alexis Sanchez gick med i Manchester United, hans veckolön är så hög som 400 000 pund. Gör Manchester United personal har mycket åsikt om detta. Fotbollströjor barn anhängare hoppas att laget kan ha en bra prestation.

När en sådan lön var utsatt, störde Manchester United all personal. Enligt brittiska media rapporterade Manchester United Club personal nyligen ett brev till laget som begär en höjning av lönen. Enligt medierapporterna är den gemensamma framställningen faktiskt initierad av en välgörenhetsorganisation, jämfört med Alexis Sanchez på upp till 400 000 pund av veckolön, de tror att den gamla Trafford-stadion jobbar Manchester United, arbetare är för låg, det är hink. Självklart finns det många Manchester United fotbollströja barn fans som fortsätter att fokusera på lagets utveckling.

Det rapporteras att Manchester United intern personal generellt för 7-9 pund av timlön, städar timprisen på 7,5 pund, servitörer timelön på 7 pund, vissa anställda betalar mindre än 7 pund per timme. Medierna påpekade att om dessa gräsrotspersonal ska få lägsta levnadsavgift, måste de göra 35 års arbete för att uppnå Alexis Sanchez veckolön. Dessutom kan Alexis Sanchez tjäna 14625 pund på planen genom att arbeta bara 70 minuter. Mer spännande information kan klicka på länken för att följa vår hemsida. Samtidigt tillhandahåller vi också Fotbollströja barn eget tryck att köpa online-tjänster. Stödja global snabb leverans. Vi ger dig bara det bästa valet, vilket gör dig nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *