manchester united babykläder Hamann är förvånad

manchester united babykläder Hamann är förvånad över att det har tagit så lång tid för Alexander-Arnold att möta det första testet i sin seniorkarriär, med all anledning att tro att en begåvad artist kommer att studsa tillbaka starkare för att ha olyckliga upplevelser att gå vid sidan av sina positiva.

¡° Det enda som förvånar mig är att blippen inte kom tidigare, ¡± tidigare Liverpool-mittfältaren Hamann berättade för Stadium Astro när han diskuterade Alexander-Arnold ¡¯ s kamp.

¡° om du spelar på veckobasis, eller var tredje dag, den standard han har satt har varit exceptionell. Han har varit felfri i två år.

¡° han har spelat över 100 matcher och är bara 22. Det är förståeligt att det har skett en blip. Jag förväntade mig att det skulle komma mycket tidigare.

¡° för tillfället finns det knappast några andra alternativ på högerbacken. Jag tror att han behöver en paus, men med skadorna och spelarna som är borta känner managern just nu att han inte kan vila honom.

¡° Jag tycker att kritiken mot honom är löjlig. Båda ytterbackarna har förmodligen varit de två bästa ytterbackarna i världen de senaste två åren. Att nu prova en spelare som fortfarande Fotbollsset barn är väldigt ung eftersom han har haft några genomsnittliga spel och inte har haft en assist i några månader är löjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *