manchester united tröja barn Hasenhuttl övergav medvetet

manchester united tröja barn Hasenhuttl övergav medvetet sitt vanliga högpressningssystem för att locka fram Leicester och sedan springa framåt på kontring, som de gjorde för båda målen. Saints försökte bara tre tacklingar på motståndarhalvan under hela den inledande 45:e minuten.

Hasenhuttl resonerade uppenbarligen att Leicester är raka när de får spela Claude Puels prosaiska fotbollsinnehav och endast användbara när de återgår till sina gamla kontraattacksmetoder. Det faktum att Hasenhuttl visste detta och dramatiskt ändrade sin taktik i enlighet med detta, tyder på att Premier League har tagit reda på hur man kan slå Puel.

Lookman bevisar sitt värde för Silvas Everton
Ademola Lookman har sällan fått möjligheten att imponera under Marco Silva och har ännu inte njutit av ett åk i a-laget som Everton-spelare, trots några utmärkta prestationer i RB Leipzig under säsongen 2017-18.

Endast på sin andra ligastart av kampanjen mot Billiga Fotbollsdräkter barn Bournemouth tog Lookman sin andra assist – en snygg nedskärning till Dominic Calvert-Lewin i de döda ögonblicken för att ge Everton en tvåmålskudde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *