men säkerställer Billiga Fotbollskläder Barn en plats under de senaste 16 genom att ta tre poäng på lördag mot en Ghana-sida som förlorade sitt öppningsspel 2-1 till USA

Attacking mittfältaren Mario Gotze förväntar sig inte Tysklands FIFA World Cup-konflikt med Ghana för att vara lätt.

Joachim Lows män är i pole position för att kvalificera sig från Grupp G efter en eftertraktad 4-0-framgång över 10-man Portugal på måndagen.

De tre-tiden världsmästarna har nu chansen till alla, men säkerställer Billiga Fotbollskläder Barn en plats under de senaste 16 genom att ta tre poäng på lördag mot en Ghana-sida som förlorade sitt öppningsspel 2-1 till USA.

En andra rak seger för Tyskland skulle se att Lows sida kvalificerar sig om Portugal sjunker i sitt möte med USA på söndagen.

Men Gotze – som spelade en nyckelroll i Portugals ödmjukhet – förväntar sig inte att Ghana ligger på Estadio Castelao i Fortaleza.

”Det var viktigt för oss att ta de tre punkterna (mot Portugal), men det var allt”, sa Gotze till FIFA.com.

”Vårt resultat bör inte överdrivas, eftersom det fanns några saker som helt enkelt gick bra för oss. I vissa situationer hade vi bara tur.

”Det blir inte lätt med tanke på att Ghana nu behöver tre Billiga Fotbollströjor poäng oavsett vad. Det blir ett mycket tufft spel, men vi kan vara övertygade om det.

”Vi har inte många matcher på den här turneringen, så vi försöker gå in i var och en av dem med en hög koncentration.

”Under dessa förhållanden är det viktigt att spela rationellt, vara fokuserad och spela fotboll på vår väg.

”Det är verkligen viktigt att vi täcker varje område på banan och alltid välja rätt ögonblick för att gå framåt. Var och en av oss vet vad vi måste göra där ute. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *