messi fotbollskläder ”Nyckelprinciperna i de diskussionerna

messi fotbollskläder ”Nyckelprinciperna i de diskussionerna var att vi kände att vi borde vara värd för lejonparten av spelen, och om vi gick ensamma hade vi potentiellt det starkaste budet”, tillade Gulati. ”Mexiko och Kanada var då tvungna att bedöma samma sak som vi gjorde, sannolikheten och så vidare. Vi ville också – alla tre av oss – paritet mellan Kanada och Mexiko eftersom vi är sanna partners i detta. Det var mycket förhandlingar om det, och vid olika nummer kan en eller flera av oss ha valt att bjuda ensamma.”

Gulati säkrade 60 av de planerade 80 matcherna för USA, inklusive alla kvartsfinaler, semifinaler och finaler. På frågan hur USA slutade med alla matcher i knockoutomgången från kvartsfinalerna svarade Gulati med aremark som är mycket talande om hur smart förhandlare han är.

”Eftersom jag inte kunde komma åt åttondelsfinal i mbappe tröja barn USA”, sa Gulati. ”Förhandling. Större arenor generellt – Azteca (i Mexico City) är uppenbarligen en större arena. Allt detta kom ner till en diskussion, och det var där vi hamnade.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *